Pihojen suunnittelupalvelua Suonenjoella

Pihojen suunnittelupalvelua Suonenjoella

Pihapalvelu Pionipuun palveluvalikoiman kivijalan muodostaa pihojen, viheralueiden ja puutarhojen suunnittelupalvelu, jonka kautta toteutetaan asiakkaan unelmia ja toiveita huomioiden samalla ympäröivä miljöö – asuitpa sitten maalla tai kaupungissa, me suunnittelemme ja luomme juuri omaan asuinympäristöösi sopivat viherratkaisut.

Jokainen piha on osa kotia, ja kokonaisuus on valmis vasta, kun sisätilat ja piha puhuvat saa kieltä. Piha tarvitsee myös "sisustamista", ja säännöllisellä hoidolla se pysyy elinvoimaisena ja edustavana. Toteutamme pihaunelmasi pihaasi kunnioittaen ja toiveitasi kuunnellen.

Paras aika pihasuunnitelman tilaamiselle on syksy. Kartoituskäynti ja luonnos tehdään syksyllä ja suunnitelma tehdään valmiiksi talvikuukausien aikana ja valmis suunnitelma on käytössä keväällä, kun routa sulaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Suunnittelupalvelumme on monipuolinen, kaikki tarpeesi ja toiveesi huomioiva kokonaisuus. Pyrimme aina löytämään parhaat ratkaisut toivomallasi tavalla ja tekemään täten unelmistasi totta. Ota siis oitis yhteyttä meihin ja kerro, minkälaista palvelua voisimme tarjota juuri sinulle!

Pihasuunnitelman avulla saadaan kasvit menestymään ja pääset nauttimaan rennosta oleskelusta omassa unelmien puutarhassa. Hyvä suunnitelma on sijoitus, joka toimii selkeänä ohjenuorana vuosien ajan.

Kaunis piha kuuluu kaikille!

Ota Yhteyttä!