Pihan ja puutarhan hoitopalvelut Suonenjoelta

Ota Yhteyttä

Pihan ja puutarhan hoitopalvelut Suonenjoelta

Pihapalvelu Pionin palveluihin lukeutuvat myös pihan ja puutarhan hoitopalvelut. Huolehdimme esimerkiksi nurmikon leikkaamisesta ja hoidosta, leikkaamme ja siistimme puut ja pensaat, hoidamme puutarhan ja istutamme kesäkukkaset sekä muut kasvit. Myös pienten perenna-altaiden tai vesiaiheiden rakentaminen lukeutuu palveluihimme.

Hoitoa kertaluontoisesti tai sopimuksen mukaan

Pihasi tarvitsee säännöllistä hoitoa ja siivousta kuten asunnon sisätilatkin. Teemme pihatyöt ja pihasiivouksen puolestasi, jolloin voit itse keskittyä pihasta nauttimiseen Tarjoamamme pihan ja puutarhan hoitopalvelut ovat räätälöitävissä omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Palveluihimme kuuluvat mm. seuraavat pihatyöt:

  • Pihapalvelu Pionipuu leikkaa pihasi nurmikon lomamatkasi aikana
  • Pihapalvelu Pionipuu kastelee pihasi kukat lomasi aikana, vietä huoleton loma
  • Kitkee seniorin kukkapenkin kesällä
  • Toimittaa haluttaessa uudet kesäkukkaistutukset
  • Uudistaa ilmeen hoitamalla pensasalueet ja leikkaamalla ne keväällä
  • Pihasiivous, kuten kitkeminen ja haravointi
  • Pihan siistiminen ja stailaus juhlia varten

Halutessasi voit tehdä kanssamme vaikkapa pidempiaikaisen hoitosopimuksen koskien pihamaatasi. Mikäli haluat jättää pihanhoidon ammattilaiselle, ota empimättä yhteyttä meihin, niin jutellaan lisää!

Myös koko kesän/vuoden sopimukset! Hoitosopimus on sopimus, jossa kiinteistön omistaja ja Pihapalvelu Pionipuu sopivat yhdelle kasvukaudelle tehtävistä työsuorituksista, esim. nurmikoiden leikkaaminen ja kastelu tai kasvustojen siistiminen jne. sopimuksen mukaan. Hoitosopimukset Suonenjoen alueella ja lähiympäristössä.

Tiesithän, että pihanhoitotyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia verotuksessa. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.