Pihojen suunnittelupalvelua Suonenjoella

Pihapalvelu Pionipuun palveluvalikoiman kivijalan muodostaa pihojen, viheralueiden ja puutarhojen suunnittelupalvelu, jonka kautta toteutetaan asiakkaan unelmia ja toiveita huomioiden samalla ympäröivä miljöö – asuitpa sitten maalla tai kaupungissa, me suunnittelemme ja luomme juuri omaan asuinympäristöösi sopivat viherratkaisut.

Jokainen piha on osa kotia, ja kokonaisuus on valmis vasta, kun sisätilat ja piha puhuvat saa kieltä.  Piha tarvitsee myös ”sisustamista”,  ja säännöllisellä hoidolla se pysyy elinvoimaisena  ja edustavana. Toteutamme pihaunelmasi pihaasi kunnioittaen ja toiveitasi kuunnellen.

Paras aika pihasuunnitelman tilaamiselle on syksy. Kartoituskäynti ja luonnos tehdään syksyllä ja suunnitelma tehdään valmiiksi talvikuukausien aikana ja valmis suunnitelma on käytössä keväällä, kun routa sulaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suunnittelupalvelumme on monipuolinen, kaikki tarpeesi ja toiveesi huomioiva kokonaisuus. Pyrimme aina löytämään parhaat ratkaisut toivomallasi tavalla ja tekemään täten unelmistasi totta. Ota siis oitis yhteyttä meihin ja kerro, minkälaista palvelua voisimme tarjota juuri sinulle!

Pihasuunnitelman avulla saadaan kasvit menestymään ja pääset nauttimaan rennosta oleskelusta omassa unelmien puutarhassa. Hyvä suunnitelma on sijoitus, joka toimii selkeänä ohjenuorana vuosien ajan.

Kaunis piha kuuluu kaikille!

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pihapalvelu Pionipuu
Väinönkatu 14
77600 SUONENJOKI

Y-tunnus: 2688366-5
Puh: 050 531 7741

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pihapalvelu Pionipuu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha