Pihan ja puutarhan hoitopalvelut Suonenjoelta

Pihapalvelu Pionin palveluihin lukeutuvat myös pihan ja puutarhan hoitopalvelut. Huolehdimme esimerkiksi nurmikon leikkaamisesta ja hoidosta, leikkaamme ja siistimme puut ja pensaat, hoidamme puutarhan ja istutamme kesäkukkaset sekä muut kasvit. Myös pienten perenna-altaiden tai vesiaiheiden rakentaminen lukeutuu palveluihimme.

Hoitoa kertaluontoisesti tai sopimuksen mukaan

Pihasi tarvitsee säännöllistä hoitoa ja siivousta kuten asunnon sisätilatkin. Teemme pihatyöt ja pihasiivouksen puolestasi, jolloin voit itse keskittyä pihasta nauttimiseen Tarjoamamme pihan ja puutarhan hoitopalvelut ovat räätälöitävissä omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Palveluihimme kuuluvat mm. seuraavat pihatyöt:

 • Pihapalvelu Pionipuu leikkaa pihasi nurmikon lomamatkasi aikana
 • Pihapalvelu Pionipuu kastelee pihasi kukat lomasi aikana, vietä huoleton loma
 • Kitkee seniorin kukkapenkin kesällä
 • Toimittaa haluttaessa uudet kesäkukkaistutukset
 • Uudistaa ilmeen hoitamalla pensasalueet ja leikkaamalla ne keväällä
 • Pihasiivous, kuten kitkeminen ja haravointi
 • Pihan siistiminen ja stailaus juhlia varten

Halutessasi voit tehdä kanssamme vaikkapa pidempiaikaisen hoitosopimuksen koskien pihamaatasi. Mikäli haluat jättää pihanhoidon ammattilaiselle, ota empimättä yhteyttä meihin, niin jutellaan lisää!

Myös koko kesän/vuoden sopimukset! Hoitosopimus on sopimus, jossa kiinteistön omistaja ja Pihapalvelu Pionipuu sopivat yhdelle kasvukaudelle tehtävistä työsuorituksista, esim. nurmikoiden leikkaaminen ja kastelu tai kasvustojen siistiminen jne. sopimuksen mukaan. Hoitosopimukset Suonenjoen alueella ja lähiympäristössä.

Tiesithän, että pihanhoitotyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia verotuksessa. Lisätietoja  kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pihapalvelu Pionipuu
Väinönkatu 14
77600 SUONENJOKI

Y-tunnus: 2688366-5
Puh: 050 531 7741

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pihapalvelu Pionipuu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha