Muut palvelut pihallesi Suonenjoen seudulla

Juhlat tulossa? Pihapalvelu Pionipuu loihtii pihasi juhlavaksi toiveittesi mukaan ja juhlasi järjestyvät yhteistyössä Helion Juhlapalvelun kanssa niin kauniiksi somistetun pihan kuin juhlavan tarjoilunkin osalta! Ota yhteys hyvissä ajoin ennen juhlapäivää ja järjestämme upeat synttärit, häät tai sukujuhlat jne. kuten toivotaan.

Suunnittelemme ja tarvittaessa toteutamme pihasi eri tilojen sisustuksen, esim. sisäänkäynnit, oleskelu- ja ruokailuterassit, kesäkeittiöt ja parvekkeet.

Joskus lyhdyt ja isot kukkaruukut näyttävine istutuksineen riittävät, joskus tarvitaan kattavampaa suunnitelmaa kalusteista lähtien. Piha on kodin sisätilojen jatke, joten sen pitää puhua samaa kieltä. On tärkeää, että ratkaisut ovat toiminnallisia ja vastaavat asiakkaiden elintarpeita ja tyyliä.

Pihan ja viheralueiden stailaus myyntikuntoon

Samoin voimme myös stailata pihan ja viheralueet hyvännäköiseksi jos taloa ollaan myymässä – hoidettu ja komea piha helpottaa kauppojen syntymistä ja korottaa kiinteistön arvoa. 

Pihan kunnostaminen on investointi, joka maksaa itsensä takaisin. Hyvin hoidettu piha auttaa lyhentämään kiinteistön myyntiaikaa. Omakotikiinteistön arvo voi laadukkaan piharakentamisen ansiosta nousta jopa 11,5 %* mikä on enemmän, kuin pihan rakentamiskustannukset. Kiinteistön arvoa nostavat esim. viihtyisä oleskelualue ja sisääntulon kiveykset ja istutukset.

*) Lähde: Inari Jansson: Pihan rakentamisen vaikutus kiinteistön hintoihin. Hämeen ammattikorkeakoulu 2010.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Mikäli muut palvelumme – stailaus tai somistelu – saivat kiinnostukseksi heräämään, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro lisää ajatuksistasi. Tehdään juhlistasi unohtumattomat tai pihastasi lyömätön myyntivaltti!

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä