Muut palvelut pihallesi Suonenjoen seudulla

Juhlat tulossa? Pihapalvelu Pionipuu loihtii pihasi juhlavaksi toiveittesi mukaan ja juhlasi järjestyvät yhteistyössä Helion Juhlapalvelun kanssa niin kauniiksi somistetun pihan kuin juhlavan tarjoilunkin osalta! Ota yhteys hyvissä ajoin ennen juhlapäivää ja järjestämme upeat synttärit, häät tai sukujuhlat jne. kuten toivotaan.

Suunnittelemme ja tarvittaessa toteutamme pihasi eri tilojen sisustuksen, esim. sisäänkäynnit, oleskelu- ja ruokailuterassit, kesäkeittiöt ja parvekkeet.

Joskus lyhdyt ja isot kukkaruukut näyttävine istutuksineen riittävät, joskus tarvitaan kattavampaa suunnitelmaa kalusteista lähtien. Piha on kodin sisätilojen jatke, joten sen pitää puhua samaa kieltä. On tärkeää, että ratkaisut ovat toiminnallisia ja vastaavat asiakkaiden elintarpeita ja tyyliä.

Pihan ja viheralueiden stailaus myyntikuntoon

Samoin voimme myös stailata pihan ja viheralueet hyvännäköiseksi jos taloa ollaan myymässä – hoidettu ja komea piha helpottaa kauppojen syntymistä ja korottaa kiinteistön arvoa. 

Pihan kunnostaminen on investointi, joka maksaa itsensä takaisin. Hyvin hoidettu piha auttaa lyhentämään kiinteistön myyntiaikaa. Omakotikiinteistön arvo voi laadukkaan piharakentamisen ansiosta nousta jopa 11,5 %* mikä on enemmän, kuin pihan rakentamiskustannukset. Kiinteistön arvoa nostavat esim. viihtyisä oleskelualue ja sisääntulon kiveykset ja istutukset.

*) Lähde: Inari Jansson: Pihan rakentamisen vaikutus kiinteistön hintoihin. Hämeen ammattikorkeakoulu 2010.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Mikäli muut palvelumme – stailaus tai somistelu – saivat kiinnostukseksi heräämään, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro lisää ajatuksistasi. Tehdään juhlistasi unohtumattomat tai pihastasi lyömätön myyntivaltti!

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pihapalvelu Pionipuu
Väinönkatu 14
77600 SUONENJOKI

Y-tunnus: 2688366-5
Puh: 050 531 7741

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pihapalvelu Pionipuu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha